HR-konsult (Bli anställd konsult)

Stockholm
Ansök senast 2019-12-31

HR-konsult

Sweden HR Group är ett av få svenska HR-konsultföretag som erbjuder hjälp med i stort sett alla HR-relaterade uppdrag. Vi består av experter med en HR-akademisk bakgrund eller motsvarande, ofta förenad med någon form av affärsrelaterad utbildning. Majoriteten av oss har minst tio års operativ och strategisk relevant erfarenhet från HR-ledande roller i olika typer av affärssammanhang.

Vi växer och behöver bli fler kollegor som brinner för att genom affärsdriven HR hjälpa våra fantastiska kunder att utveckla sina organisationer och sina medarbetare. Vill du vara med och arbeta med spännande HR-uppdrag och härliga kunder i ett en stark intern team-kultur – då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Arbetet som HR-konsult

Som anställd konsult hos oss behöver du ha dokumenterad erfarenhet av och kompetens inom HR generalist spektrat. Hos oss skapar du din egen roll – inom ramen för våra tjänsteområden såklart! Du bestämmer även själv om du vill bli anställd på hel- eller deltid. 

Vi erbjuder dig stor omväxling med varierande uppdrag i olika branscher, ofta tillsammans med andra seniora och kompetenta HR kollegor. Vi jobbar endast på ledningsnivå och gemensamt för alla våra uppdrag är att vi alltid har våra kunders affär i fokus. Hos oss är du en stor fisk i ett litet akvarium. 

Vissa av våra projekt utförs på plats hos kunden och andra från vårt kontor på Kungsgatan. Oavsett är det viktigt för oss att du blir en del av vårt team och vår gemenskap och får möjlighet att dela din erfarenhet och kompetens med dina kollegor. 

Vad är det då vi letar efter? 

I grunden ser vi att du har en akademisk examen inom HR, ekonomi eller motsvarande gärna kombinerad med en erfarenhet som HR linjechef. Har du tidigare erfarenhet som konsult och/eller erfarenhet av att som HR jobba med en säljorganisation ser vi det som ett extra stort plus.

Du tar dig på alla nivåer i ett företag och har erfarenhet av att driva i stort sett alla typer av HR frågor. Sedan kanske du brinner lite extra för något område? Vi tror att du har jobbat i en HR linjeroll, med eller utan personalansvar i minst 6-8 år och nu vill du växla om till en karriär inom konsultbranschen.

Utöver din erfarenhet och kompetens lägger vi väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas tillsammans med oss behöver du vara en prestigelös lagspelare som på ett nyfiket och öppet sätt tar dig an nya miljöer och människor. Ansök redan idag – det är enkelt!

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt och samtidigt bygga ett stort nätverk inom svenskt näringsliv? Tänkte väl det! Ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängliga just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten eller om oss är det bara att kontakta Nanette Brink på 0735 – 19 59 01. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Nanette Brink

nanette.brink@swedenhrgroup.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

HR-konsult (Bli anställd konsult)
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %