HR-konsult

Stockholm
Ansök senast 2019-05-31

HR-konsult 

Sweden HR group är ett av få svenska HR-konsultföretag som erbjuder hjälp med i stort sett alla HR-relaterade uppdrag. Vi består av experter med en HR-akademisk bakgrund eller motsvarande, ofta förenad med någon form av affärsrelaterad utbildning. Majoriteten av oss har minst tio års operativ och strategisk relevant erfarenhet från HR-ledande roller i olika typer av affärssammanhang.

Vi växer och behöver anställa fler konsulter som brinner för att genom affärsdriven HR hjälpa våra fantastiska kunder att utveckla sina organisationer och sina medarbetare. Vill du vara med och arbeta med spännande HR-uppdrag och samtidigt bidra till Sweden HR groups strategiska tjänsteerbjudande?

Kul! Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!


Arbetet som HR-konsult

Som anställd konsult hos oss behöver du ha dokumenterad erfarenhet av och kompetens inom något eller några av de kompetensområden vi nämner nedan. Hos oss skapar du din egen roll – inom ramen för våra tjänsteområden såklart! Du bestämmer även själv om du vill bli anställd på hel- eller deltid. 

Vi kan erbjuda dig stor omväxling med varierande uppdrag i olika branscher, ofta tillsammans med andra seniora och kompetenta HR kollegor. Vi jobbar endast på ledningsnivå och gemensamt för alla våra uppdrag är att vi alltid har våra kunders affär i fokus. 

Vissa av våra projekt utförs på plats hos kunden och vissa från vårt kontor på Kungsgatan. Oavsett är det viktigt för oss att du blir en del av vårt team och vår gemenskap och får möjlighet att dela din erfarenhet och kompetens med dina kollegor.


Vad är det då vi letar efter? 

I grunden ser vi att du har en akademisk examen inom HR, ekonomi eller motsvarande gärna kombinerad med en erfarenhet som HR linjechef. Har du tidigare erfarenhet som konsult och/eller erfarenhet att som HR jobba med en säljorganisation ser vi det som ett stort plus.


Exempel på kompetensområden där vi nu behöver fylla på med din erfarenhet och kompetens:

• Organisationsdesign

• Ledningsgruppsutveckling

• Förändringsledning

• Employer branding

• Strategisk kompetensförsörjning 

• Företagskultur

• Företagsförvärv och fusioner


Utöver din erfarenhet och kompetens lägger vi väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och utvecklas hos oss behöver du vara en prestigelös lagspelare som på ett nyfiket och öppet sätt tar dig an nya miljöer och människor. Tycker du även det är roligt att vara med och utveckla Sweden HR groups strategiska tjänsteerbjudande är det ett stort plus då vi vill ha med fler på vår resa!


Ansök redan idag – det är enkelt!

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt och samtidigt bygga ett stort nätverk inom svenskt näringsliv? Tänkte väl det! Ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängliga just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten eller om oss är det bara att kontakta VD Nanette Brink på 0735 – 19 59 01. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

HR-konsult
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %